22 d’octubre, 2009

La L-9 amb estació a Sant Boi?

Sembla ser que el metro arribarà a Sant Boi... bé, com a mínim en un dels seus extrems del terme municipal, al mig de la Marina, just quan el terme santboià s'estreny entre els termes de Viladecans i el Prat per acabar convergint a l'estany del Remolar.
De fet si ens fixem amb el web de la L-9 del Departament de PTOP, i busquem el recorregut de la línia pel delta del Llobregat, trobem estacions d'aquesta línia no només al Prat de Llobregat; de fet l'estació de Ciutat Aeroportuària es trobaria dins el terme de Sant Boi així com l'estació de la T-1 es troba dins de Viladecans. En el cas de l'estació santboiana, situada molt a prop del terme del Prat, a escassos metres d'ella hi ha el mercat de la Flor i a no massa distància les basses de Can Dimoni.
La llàstima, com el cas de la RENFE que també passa pel terme de Sant Boi, que aquest no és el metro que fa tants anys esperem els santboians i santboianes. Caldrà doncs, esperar a que es faci realitat algun dia l'arribada de la C-3, també coneguda com L-12, i presti servei a la ciutat de Sant Boi.