05 de juny, 2008

Parlem de territori, parlem de medi ambient (Ràdio Sant Boi)

Des de fa més de tres anys estic col·laborant a Ràdio Sant Boi amb la realització de l’espai Parlem de territori, parlem de medi ambient. Aquest programa s’emet dins el magazine matinal Dia i mig, conduït per la Mònica Santacreu. Dins el Dia i mig podeu trobar altres espais destinats a les dones, als viatges, cinema o l’educació per posar alguns exemples.

A Parlem de territori i medi ambient, tracto de tot allò que té a veure amb el territori i generi alguna conseqüència sobre ell, partint sempre d’una visió sensible des del punt de vista ambiental: l’urbanisme, la mobilitat, els fenòmens atmosfèrics, la història, els rius, les plantes, el reciclatge, els incendis, la geologia, energia solar... tot té cabuda dins l’espai.

Al llarg d’aquest temps he entrevistat a gent de Sant Boi i comarca, però també de la resta del territori, Pals, delta de l’Ebre, València, l’Alt Empordà, Mallorca, Vallès, etc i hem parlat d’altres territoris, Galícia, Canàries, sudest-asiàtic,etc.

Ara, fet l’esforç tecnològic pertinent, algunes d’aquestes entrevistes les podreu escoltar en aquest bloc, dins l’etiqueta de Parlem de territori i medi ambient a Ràdio Sant Boi (89.4Mhz). Molts dels entrevistats podreu escoltar el programa a través de la xarxa.

I per qui visqui a Sant Boi i rodalies, aquest s’emet entre ¼ de 12 a les 12 dels dimarts al matí i compta amb el suport de la Regidoria de Medi Ambient i Entorn Natural de l’Ajuntament de Sant Boi.

En el post que trobareu a continuació, hi trobareu el primer que he penjat, en gran mesura a mode de prova.